30. května 2012

Podezření: Veroniku nakazila biologická zbraň

Díky čtenáři za zajímavý odkaz. Neberte to jako strašení, nemocná holčička je, zdá se, v pořádku, vážné to není. 
Zajímavé je, že/proč televize JOJ tímto šikovně upozornila na existenci biologických zbraní, jejich testování pomocí chemtrails atd. Že by se blýskalo na časy s odhalováním pravd?
Každopádně velký obdiv za odvahu patří reportéru televizi JOJ a jejímu reportéru Samuelu Migalovi? (doufám, že nekomolim jeho jméno.)


Zdroj: http://crepiny.noviny.sk/zdravie/28-05-2012/na-kramaroch-hospitalizovali-dievcatko-s-nebezpecnou-nakazou.html
(Video, které je součástí článku, nejde sem přenést, můžete ho zhlédnout z výše uvedeného odkazu. )

PODOZRENIE. Veroniku nakazila biologická zbraň, leží na Kramároch

28. máj 2012

Na detskom oddelení na bratislavských Kramároch hospitalizovali dievčatko s nebezpečnou nákazou. Ide o baktériu ktorú mali v minulosti tajné služby zneužiť ako biologickú zbraň. Nemocnica tento prípad potvrdila. Na ďalšie informácie je však skúpa, aj keď tvrdí, že v tomto prípade sa nie je čoho obávať.

Baktéria spôsobuje nebezpečné infekcie

Už od piatka je malá Veronika, ktorá sa mala nakaziť nebezpečnou baktériou, hospitalizovaná na jednom z oddelení detskej nemocnice na bratislavských Kramároch. Ide o baktériu menom Serratia Marcescens, vyskytuje sa veľmi zriedkavo a napáda predovšetkým malé deti či ľudí s oslabeným imunitným systémom.

Veroniku s komplikáciami priviezli z nemocnice na západnom Slovensku a práve tu baktériu aj potvrdili. Nachádzať sa môže vo vode, pôde aj rastlinách. Jej nositeľmi môže byť aj hmyz, aj zvieratá. V ľudskom organizme však dokáže narobiť poriadne problémy. "Môže spôsobovať sepsu, infekcie močových ciest," informovala Lenka Šrámková z Úradu verejného zdravotníctva SR. Rovnako aj infekcie nezahojených rán.
Veronika nie je zdrojom nákazy

Veronika je však podľa našich informácií momentálne mimo ohrozenia života. Viac k jej zdravotnému stavu v nemocnici hovoriť nechceli. No jednoznačne vylučujú, že by malá pacientka mohla byť zdrojom nákazy pre ostatné deti.

Zdravotníci hovoria, že na Slovensku momentálne nie je žiadny dôvod na paniku. Zároveň dodávajú, že najlepšou prevenciou je dodržiavať základné hygienické pravidlá a minimálne si pravidelne umývať ruky.
Baktéria ako biologická zbraň?

Niektoré konšpiračné teórie hovoria o tom, že v minulosti americká tajná služba testovala túto baktériu ako biologickú zbraň. V 50. rokoch minulého storočia ňou údajne práškovali obyvateľov San Francisca, aby si takýmto spôsobom otestovali účinnosť biologického útoku. A to vraj vyvolalo rozsiahlu epidémiu zápalu pľúc.

Zdroj: TV JOJ

2 komentáře:

  1. ted jsem nedávno četl,že si někdo ukousl k svačině kus obličeje....čili,bdíti,tot vše..citát z Gustava Meyrinka...Zelená tvář...též lze nalézt v Jitru Kouzelníku...

    OdpovědětVymazat
  2. O dievčatku informovala TV JOJ už 28.5.2012...Hladal som to zo dňa 28.5.
    ale už to tam nieje...Tu je link zo včerajška...Odkaz mi nefungoval....

    http://www.joj.sk/relacia-noviny/noviny-archiv/2012-05-29-noviny-tv-joj.html

    A treba posunúť na 4:50 minútu...Ale je zaujímavé,že v správach z 28.5.pustili ukážky z r.1960(predpokladám z Vietnamu) a hneť na to
    nalajnovanej oblohy zo súčastnosti a z 29.5 len práškovaci Boeing 747-400 aspoň predpokladám že je to ten typ... ....Meno reportéra je správne napísané.....Len by som ich nejak nechválil lebo ako TV Markiza tak aj TV JOJ patria pod Americkú spoločnosť CME ....

    Dnes nad Bratislavou lietali ako divé husi.Tak všelijako...Do pol oblúku,
    pri začiatku mračna to pustil a na konci to zastavil a letel ďalej,a potom znova opakoval....Asi bude niekde zase liať.....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.